Groundswell i Klitmøller

I weekenden var der grundswell! Det er meget, meget, meget sjældent at vi ser bølgeperioder på 15s her i landet, men i weekenden kom den så endelig (første gang siden vi er flyttet herop).
Uheldigvis ramte den samtidigt med, at jeg havde læsegruppen på besøg, og samtidigt med at min ryg er ødelagt. Men! Jeg kom ud! lørdag eftermiddag kom vi endelig ned på stranden, og det var bare perfekte bølger, der rejste sig, så efter at have siddet og sukket i et par minutter sagde de andre de gyldne ord: “du må gerne tage ud og surfe, så sidder vi bare her på stranden og drikker imens”. Så vi tog alle hjem, pakkede tæpper, rom og cola og jeg skriftede til det lilla outfit. Afsted med os.

Bølgerne var allerede noget forandrede den halve time senere, og en del mere kraftløse. Jeg kunne høre på de andre at Bunkers og revet havde været bomben, men jeg var på Tolderstien -dels pga. læsegruppen, dels fordi jeg ikke kan slæbe mit board helt derned. Ved mindre det er shortboardet, men det har et hul i sig, så det går ikke… Det skal lappes først. Jeg havde et par bølger eller 8 og så døde det fuldstændigt. Men det var rart at komme i.

Søndag morgen vågnede jeg kl 07, og stod op og gik en runde i Klitmøller. Revet var begyndt, og jeg mødte en del, som var på vej dertil, jeg tog Tolder -af samme grund som sidst -og præcis som sidst døde det fuldstændigt. Skal have lavet den surf mule i weekenden….

Billedet er ikke mit, men lånt.

Photographer Ulf Häsemeyer | Surfen in Dänemark

Næste indlæg skal handle om comfortzone inspireret af noget, jeg læste på denne fine blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s