Perfekt surf i Hanstholm

Jeg ved godt det er længe siden, jeg har postet, men har åbenbart ikke surfet nok…
Iøvrigt har jeg skrevet en lille artikel til Slideshowmag, om min tur til Cornwall. Den smider jeg selvfølgelig også herind, når den udkommer.

Men i lørdags var P og jeg endeligt ude sammen. Først ved Tolderstien, men det var lårt. Jeg var på mit lille board, som jeg havde haft held med i tirsdags ved VØ, og P på longboardet. Men bølgerne var underlige, der var en del strøm i bugten, så det var som om jeg ikke kunne padle ind under bølgerne hvor de startede med at bryde, og derfor lå jeg hele tiden og rodede ud hvor bølgen var ved at dø. Det var meget frustrerende. S¨å på et tidspunkt efter at have padlet i gær 30 min, uden held, gik jeg op. P kom ind, og jeg overtalte ham til at vi skulle køre til Hanstholm og kigge. Jeg var meget sur.
Vejen mellem Klitmøller og Hanstholm var lukket pga. cykelløb, så vi måtte en kæmpe omvej via Nors. Men da vi så kom til Hanstholm var det helt perfekte små longboardbølger. Vi gik straks i -vi var stadig iført våddragtene- og P på longboardet kom om med det samme. Igen drillede det lille board, og jeg var sur og frustreret. Så vi byttede. Og så kørte det bare! Solen skinnede, og jeg kunne dreje og alting var så let. Jeg blev i så godt humør, at jeg kunne bytte tilbage, således P kunne samle succesoplevelser. Efter endnu 30 min med konstante bølger, var vi så sultne efter morgenmad, at vi måtte stoppe og køre via Nors retur til Klitmøller.
Jeg har aldrig før surfet i Hanstholm, tit gerne villet, men aldrig prøvet. I den liflige duft fra fiskemelsfabrikken, med solskin, sandbund og rene linjer, var det lidt som at være i troperne. Havet var turkiesgrønt, som det kun kan være i Hanstholm og alting var lækkert. Da vi kom tilbage og havde spist, gik vi ned i shoppen og bestilte et longboard til P…

Billedet er fundet på google, og er altså ikke mit...

Billedet er fundet på google, og er altså ikke mit, men det så nogenlunde sådan ud. Ingen mennesker, men med sol…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s