Long time, no sea

Sidst jeg var på vandet var i påsken. Det er længe, længe siden. Nu kom der så endelig igen en weekend, hvor det kunne lade sig gøre at komme ud ‘te æ haw”. Hvide Sande. Det nok ved at være 2 år siden, vi sidst har været der. Det var et helt utroligt dejligt gensyn. Da vi ankom, var der lidt “meh”-agtige bølger, så vi besluttede at putte noget frokost i mig -var temmelig umulig. Det viste sig at være en dum beslutning. Efter frokost var vandet usurfbart og det blev kun fladere i løbet af de næste 2 dage. Men heldigvis skinnede solen, Volvoen snurred og friheden var til at mærke.
Peter har brugt hele maj på at skifte Volvoens 4-5km/l-benzinmotor ud med en 8-9km/l-dieselmotor. Det kan mærkes på brændstofsøkonomien og på tempoet i den. Og så lidt på rystelserne i tomgang. Shit den ryster!!! Men den render stærkt, fartrekort på 111km/t! Wow den gamle Volvo er god nu. Nu er den så et VolvoXmercedes colab. Er pænt imponeret over at Peter har kunnet skifte den selv. Desværre tog det al tid i maj, inkl. min fødselsdag (grrrr!) Men måske det var det værd alligevel.
Vi havde i hvert fald den bedste tur længe. Trods fladt vand.

Men det flade vand giver mig også mulighed for at tænke lidt over livet. Jeg vil spare bloggen for det værste brok, men når jeg går i Hvide Sande, der ude ved det fine hav, så har jeg bare ikke lyst til at være nogen andre steder. Vi kigger på hus i Aarhus, men vil gerne bo ved vesterhavet. Det er lidt et dilemma, må man sige. Kan jeg både have et liv her og der? Hvordan prioriterer man i sit liv? Hvordan finder man ud af hvad der er vigtigt? Hvor finder man sine rødder, når de er væk? Hvordan finder man ud af hvad man vil? Hvordan kan to mennesker overhovedet finde en fælles livsstil? Gode råd modtages gerne! Især ønsker jeg den procesmodel for at nå derhen, hvor man ved hvad man vil.

Når frihedsgraden er høj, flyver tankerne lige så højt. Det kan være farligt at drømme, på den måde, hvor man sammenligner med nu’et, for alting ser bedre ud, når der ingen opvask, vækkeur eller regnskyer er. Men hvor vil man helst være når de ting, også indgår i ligningen?
Det var en helt utrolig dejlig weekend i Hvide Sande -også selv om jeg lidt blev snydt for en is…

Skærmbillede 2014-06-11 kl. 09.02.34

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s