Påskeferie -Ting de ikke fortæller dig, inden du tager på surfferie

Mmmmmm endelig ved vandet igen. Jeg tror det er en måned siden jeg sidst var en tur på vandet (den weekend jeg kom hjem fra ørkenøen Lanzarote). Nu er det så påskeferie, og P var ikke rigtig klar på at rejse, så i stedet har vi lejet et hus i Klitten. Det var det billigste hus, vi kunne finde, og jeg synes det er top-fedt. Det har sådan en stor træstamme midt i, og det minder om et grimt-indrettet hus i Mexico. Det kunne med andre ord, blive et mega fedt hus hvis det var mit. Sauna. Brændeovn. Ølbænk. Hvad mere kan man ønske sig?

Okay, så knap en uge, med surf i Klitmøller, sauna i huset. Det tegner til at blive godt. Men der er tre ting, de glemmer at fortælle dig, når tager på surfferie: Det er ikke bare endless mellow waves i solnedgangen!

Her er et par beviser:

#1 Bølgerne er der ikke!
Image

#2 Bølgerne er kæmpe, fordi det har besluttet sig at blæse 20 m/s!
Image

#3 Vejret er noget lårt!

Image

Nu er det tirsdag morgen og vi har stadig ikke været ude. Men så er der jo andre ting man kan lave i Thy. Fx gå tur i deres fine nationalpark. Finde en kærlighedsbænk, hvor man kan få et kys og en Oreo.

Image

 

Man kan også gå rundt og kigge på huse, der er til salg, og drømme om at købe sit eget hus heroppe. Problemet med det er bare, at det er så forbandet hårdt at drømme.

Bølgerne klarede op her til aften, og nede i Nr. Vorupør så det faktisk decent ud. Vi kom dog ikke ud, men jeg fik hentet mit board hos Simon og Johanne, og nu prøver vi imorgen tidlig. Vi har drukket rom, Elefant og Radler, været i sauna, og nu prøver P af få ild i ovnen. Life is okay.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s