Revner i fundamentet…

Image

Tænker tilbage på en intens weekend. Lanzarote. Diesel Motor i Hedensted. Klitmøller og huskiggeri. Og surf.

Hvad vil jeg med mit liv? Spørgsmålet har kørt rundt i hovedet i lang tid. På det seneste så meget, at tankerne har inddraget nattetimerne og forhindret mig i at sove. Tilsyneladende har det også forhindret Peter i at sove. Det er som om jeg står ved et kryds, og jeg kan vælge at gå ned ad karriere og pengevejen. Jeg kan begynde at dele faglige artikler på LinkedIn og dermed iscenesætte mig selv som én, der har en faglighed. Jeg kan tjene mange penge, arbejde en masse og måske have tid til også at bruge pengene.

Jeg kan også sige fuck det hele. Købe et lille hus, have en lille husleje resten af livet, arbejde lidt, og til en dårligere timeløn end jeg kan få ned at karrieregaden. Men jeg ville have tid. Masser af tid. Tid til at gøre de ting jeg elsker. Tid til at leve. Måske jeg ville kede mig hen ad vejen (ja metaforen virker stadig), måske ville den kedsomhed anspore til nye tanker, nye initiativer. På en eller anden måde er jeg ikke bange for den vej, der ikke er karrierevejen. Man kan vel altid blive vegetar og dyrke sin egen mad.

Vi har kigget på et hus. I Klitmøller. Jeg får en sugende fornemmelse i maven, når jeg tænker på hvor gerne jeg vil bo deroppe. Det er det eneste sted, jeg rigtig har lyst til at eje noget. Det gør helt ondt. Jeg vil! Men huset har revner. Lodrette revner. Måske noget med at fundamentet det står på, ikke er godt. Havde Peter med ude at surfe, og det var skønt. Han fangede den første bølge, han prøvede på. Det var så fedt! Mit hjerte sprang et slag over, og mit smil strålede om kap med solen i det ca 7 grader kolde vand….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s